Ochrana osobních údajů - jak pracujeme s údaji

Ochrana osobních údajů

1. Společnost Hipodrom Central a.s. (dále jen provozovatel) jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje kupujících za následujícími účely:

  • uzavírání kupních smluv prostřednictvím webové stránky, přičemž pro tento účel jsou osobní údaje zpracovávány provozovatelem, pro kterého je to nezbytně nutné s ohledem na uvedený účel. Neposkytnutí těchto údajů má za následek nemožnost zpracování kupních smluv prostřednictvím webových stránek, a nabízení zboží a služeb, včetně zasílání obchodních sdělení elektronickou formou na e-mailovou adresu kupujícího, přičemž pro tento účel zpracovává provozovatel osobní údaje kupujících pouze s jejich souhlasem po dobu 5 let od udělení tohoto souhlasu, nezruší-li kupující svůj souhlas se zpracováním tohoto údaje dříve.

2. Provozovatel osobní údaje kupujících uchovává v souladu s platnými obecně závaznými právními předpisy, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Osobní údaje kupujících jsou zpracovávány automatizovaně a jsou zabezpečeny proti neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k osobním údajům, proti jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, jinému neoprávněnému zpracování, jakož i jinému zneužití. Provozovatel archivuje rovněž poptávky kupujícího vytvořené prostřednictvím webové schránky, a to po dobu 5 let od jejich vzniku.

3. Provozovatel může zpracováním osobních údajů kupujícího pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Pověřeným zpracovatelem osobních údajů může být zejména agentura zajišťující technický provoz těchto webových stránek, či dodavatel zboží.

4. Kupující má ve smyslu § 21 zákona č. 101/2000 Sb., tj. právo přístupu k osobním údajům, které se jej týkají, a právo požadovat vysvětlení, dále právo požadovat blokování, opravu, doplnění nebo likvidaci svých osobních údajů. Kupující má rovněž právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 (www.uoou.cz).

5. Kupující, který udělil provozovateli souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely nabízení zboží a služeb je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat na adrese provozovatele.

nebo e-mailem na adrese Souhlas se zasíláním obchodních sdělení elektronickou formou může kupující odmítnout i při zasílání každé jednotlivé zprávy. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů až do doby takového odvolání.



  Hipodrom Bravantice

Sportovně-relaxační areál Hipodromu Bravantice byl spuštěn v dubnu 2014. Kromě dostihové dráhy je k dispozici zázemí, tribuna, stáje pro 80 koní, občerstvení, a ve vybrané dny různé doprovodné programy.

Moravskoslezský kraj
  Novinky hipodromu
  • Termíny dostihů na rok 2022
    30.03.2022 - 30.4.2022 - termín zrušen 28.5.2022 25.6.2022 9.7.2022 6.8.2022 17.9.2022 15.10.2022 případné změny budou vyhrazeny
  • Sezóna 2021 je u konce
    29.11.2021 - Uvidíme se v dalším roce! Předběžná termínová listina klusáckých dostihů v Bravanticích pro rok 2022: 30.4., 28.5., 25.6., 9.7., 6.8., 17.9., 15.10. Termíny mohou být předmětem změn. Během roku budeme přidávat více informaci k jednotlivým dnům.
  Rychlý kontakt
    HIPODROM BRAVANTICE

   Vřesinská 128/40
   708 00 Ostrava

 
  www.dostihyostrava.cz


   Mapa areálu
  Jak se k nám dostanete
  Napište nám